Cele mai bune soluții web pentru business-ul tău online.

Oferta noastră de servicii

Cele mai bune servicii digitale

Cu siguranță ai nevoie de unul din serviciile de mai jos, iar noi te putem ajuta cu îndeplinirea obiectivelor de care competitorii noștri fug.

Mentenanță Site WordPress

Ai un site WordPress/WooCommerce, totuși nu te pricepi să-l administrezi. Sau dacă știi, nu vrei să-ți asumi un update care îți poate strica site-ul? Aici intervenim noi prin serviciul de mentenanță oferit.

Mentenanță Site OpenCart

Cu toții știm că unele platforme de magazine online pot fi destul de complicate. Instalare/update module, teme care pot să nu mai funcționeze după update și multe alte probleme care pot interveni. Clar ai nevoie de ajutor profesionist.

Suport Tehnic Linux

Ai un server Linux, totuși nu ai habar „cu ce se mănâncă Linux-ul ăsta?” Ei bine, soluția potrivită de administrare a unui astfel de server ți-o putem oferi noi în cel mai profesionist mod și cu cele mai bune prețuri.

Suport Tehnic cPanel

Ți-ai cumpărat un server pentru site-urile tale cu cPanel, totuși nu prea te pricepi să administrezi respectivul server? Ei bine, noi îți punem la dispoziție un astfel de serviciu oferit de persoane cerficicate în domeniu.

Devirusare Site

Site-ul tău a fost virusat și cei de la firma de hosting clar nu te pot ajuta să-l deviruseze, noi îți oferim soluția ideală pentru ca site-ul tău să fie din nou „curat”, cu update-uri la zi și fără probleme pentru o lungă perioadă de timp.

Instalare Software

Oferim o gamă diversificată de instalare de soft-uri, de la o simplă instalare de WordPress, OpenCart sau Prestashop, până la instalări complexe de cPanel, CloudLinux, Virtualizări, Bitrix24, servere de email, soluții antivirus și diferite alte soluții.